Laskutiedote 1.9.2022

Hyvä Jokiverkon asiakas!

Tiesitkö että voit katsoa kuidun kautta tv:tä?

Mikäli et ole vielä ole käyttänyt Maxivisionin palveluita aiemmin, on sinulla mahdollisuus ostaa Maxivisionin digiboxi, Arris VIP 4302, tutustumistarjouksena hintaan 59 €. Boxin normaalihinta on 159 €. Tarjous koskee uusia Maxivisionin palveluiden käyttäjiä ja on saatavilla vain Jokiverkolta. Tarjous on voimassa vuoden 2022 loppuun.

 

Maxivision

Maxivision on IPTV-palveluiden tuottaja. Maxivisionin IPTV-digiboxin avulla voi katsoa suoraa TV-lähetystä internetin kautta ilman antennia. Tästä on apua niillä alueilla, joilla Tv-kuva ei näy kunnolla antennilla.

Jokiverkon peruspalvelun kanavat ovat: YLE TV1, YLE TV2, MTV3, Nelonen, YLE Teema&Fem, Sub, Liv, Jim, TV5, TV6, Fox, Ava, Hero, Frii, TLC, National Geographic, Alfa TV, Koti TV. Bonus kanavina Eurosport 1 ja Discovery Channel. Lisää tietoa palveluista voi lukea sivustolla www.maxivision.fi. Sivustolla kerrotaan myös muista palveluista, jotka ovat maksullisia. Annamme miellämme lisätietoa, jos tulee kysymyksiä.

 

Tilaaminen

Voit tilata laiteen lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@jokiverkko.fi , soittamalla 044 9725 164 tai www.jokiverkko.fi/palvelut/iptv/.

Autamme tarvittaessa asennuksessa.

 

Ennakkotietoa

Loppuvuodesta on tulossa tuotemuutos. Miten tämä vaikuttaa sinuun?

  • Katsotko Maxivisionin digiboxin avulla Tv:tä? Kuukausimaksusi ei muutu, laskulla näkyy jatkossa yksi tuoterivi enemmän.
  • Käytätkö vain internettiä? Kuukausimaksusi tulee laskemaan 6 €/kk.

Pienyrittäjien on mahdollista saada Maxivisionin IPTV-palvelumaksu erilliselle laskulle. Laitathan sähköpostia, jos tarvitset tällaisen muutoksen osoitteeseen laskutus@jokiverkko.fi .