E-lasku

Voit tehdä e-laskutilauksen verkkopankissasi. Tarvitset laskulla olevan viimeisimmän viitenumeron. Huomioithan että laskutus uudistui tammikuussa 2022 ja tätä vanhempaa laskua ei tule käyttää uutta e-laskutilausta tehtäessä. Hakemalla e-laskuttajaa nimen perusteella kannattaa kirjoitta jokilaaksojen ja paina hae-painiketta. Hakutuloksista voit valita oikean laskuttajan. Yksilöintitietona käytetään viitenumeroa, jonka löydät viimeisimmältä laskulta. Viitenumero kirjoitetaan ilman välilyöntejä. Viimeistele haluamallasi tavalla ja vahvista sopimus.

 

Yrittäjä

Hukutko papereihin ja toivoisit verkkolaskua. Lähetä verkkolaskuosoite, välittäjän tunnus ja liittymän tunnistetieto esimerkiksi käyttöpaikan osoite sähköpostilla osoitteeseen laskutus(at)jokiverkko.fi.

 

Muita laskun toimitustapoja

 

Haluaisitko saada jatkossa laskusi sähköpostiisi? Voit laittaa meille pyynnön saada laskut jatkossa sähköpostiin. Laitathan mukaan tiedon, jolla voimme tunnistaa mitä liittymää muutos toiveenne koskee ja sähköpostiosoitteen, johon laskut jatkossa lähetetään. Sähköpostin voi laitaa osoitteeseen laskutus(at)jokiverkko.fi.