Työpalaveri 3.7.2018 / AIKATAULU:

Työpalaveri 3.7.2018:

Kaivuu: 
Ouluntie aurattu loppuun, runkoauraus jatkuu Kannuksen suuntaan. Tällä viikolla päästään Polentien ristaukseen. Sama aurausporukka siirtyy Kukonkyläntielle, toinen runkoporukka on Vanhankirkontiellä, joka valmistuu viimeistään ensi viikon alkupuolella. Sen jälkeen porukka siirtyy Kalajoentielle ja jatkaa kohti koulun keskitinkoppia. Yksi tunkkausporukka on Kalajoentiellä, Asemakylän keskustassa. Runkoa rakennettu 22km tähän mennessä.

Talohaara porukka, ts. pihakaivuu: 
Tontteja tehtynä lähinnä Luokkalantiellä. Tällä hetkellä taloporukka Lampitiellä (3.7.). Tehty myös Mutkatie ja Kokkolantiellä pari tonttia. Yhteensä tehty noin 15 tonttia tähän mennessä.

HOX tavoittaminen!
Vaikka asiakkaat on pääosin tavoitettu hyvin, on havaittu, että osa ei ehkä tohdi vastata tuntemattomaan numeroon. Vasta tekstiviesti, jos esim. iäkäs asiakas sen lopulta hoksaa, johtaa yhteistyöhön. Koneet etenevät järjestyksessä, joten kaivuiden ja asennusten eteneminen aikataulussa edellyttää, että asiakkaat tavoitetaan sujuvasti. Työ saadaan siten tehtyä tilausten mukaisesti.
+ Pihakuvia puuttuu vielä!