Rakentamisen tiedote 5.7.2019

MAAKONEURAKOINTI

Merijärven suunta on valmis. Koneryhmä on lähtenyt etenemään Taluskyläntien ja Merijärventien risteyksestä kohti keskustaa (vko 27). Kyseisestä risteyksestä on edetty nyt neljä kilometriä. (Kartassa vihreä nuoli)

Ensi viikolla (vko 28) kaivuut jatkuvat eteenpäin kohti keskustaa ja matkalla kaivetaan myös Järvitien sivuhaara talonpäineen.
Sen jälkeen (mahdollisesti jo loppuviikosta/vko 28) koneryhmä siirretään Pohjapuolentielle Haapakosken seutuville, josta kaivuut lähtevät etenemään kohti keskustaa. Koneryhmä kaivaa edetessään rungon, haarat ja talonpäät. (Kartassa keltainen nuoli)

Suunnitelma: Sen jälkeen koneet siirretään Someronkyläntien Sakkoperälle, josta kaivuut lähtevät jälleen etenemään kohti keskustaa. Koneryhmä kaivaa edetessään rungon, haarat ja talonpäät. (Kartassa sininen nuoli)

Kaikki Alavieska -hankkeen rakentamisen tiedotteet löydät täältä: https://jokiverkko.fi/tiedotteet-alavieska/

HOX! Mikäli ette halua kaivinkonetta pihallenne ja haluatte sen sijaan kaivaa kuitureitin itse, voitte hakea Jokiverkolta suojaputkea veloituksetta. Putken voi sijoittaa n. 40cm:n syvyyteen. Saadaksenne suojaputken, ottakaa ensin yhteys Jokiverkkoon.
Alavieska: Janne Kurikkala p. 044 231 2688
Sievi: Tanja Hietamäki p. 044 972 5164.

TELETYÖT

Asennusporukka (Optoliitos) etenee aivan kaivuuporukan vanavedessä tehden asennuksia sitä mukaa.
(Asennustiimi tekee jatkosten ohella talonpääasennukset asentaen myös päätelaitteet. Kytkennät aloitetaan vasta kun laiteasemat, kaapelit ym. on saatu tarvittavaan valmiuteen, jonka arvellaan toteutuvan tämän vuoden syksyllä. Asentaja käy erikseen tekemässä liittymän aukaisun, ts. tarkistamassa liittymän toimivuuden.)