Rakentamisen tiedote 20.6.2019

MAAKONEURAKOINTI:

ALAVIESKA:
Runko on rakennettu Alavieskan ja Kalajoen risteyksestä Virintien paikkeille asti, tämä osuus on valmis.
Kalajoen suunta eli Taluskyläntien ja Talusperäntien risteyksestä Kalajoen rajalle asti, niin haarat kuin talonpäät, on valmistunut kokonaan. Myös Talusperäntie talohaaroineen on valmis.

Kytöläntie talohaaroineen ja päineen on lähes valmis. Kytöläntien kaivuut aloitettiin etenemällä sen päästä kohti Taluskyläntietä. Työ jatkuu ensi viikolla (26).

Ensi viikolla koneet aloittavat rakentamisen Kytöläntien ja Taluskyläntien risteyksestä kohti Taluskyläntien ja Merijärven tiehaaraa. Koneryhmä jatkaa siitä pitkin Merijärventietä rakentaen sen suunnan kokonaan valmiiksi. Näissä mainituissa riittää hommia pariksi viikoksi eteenpäin.

SIEVI 2:
Kaivuut tällä hetkellä Salonmäentien ja Kalliontien risteyksen kohdilla. Työ (runkokaivuut) jatkuu ensi viikolla kohti Kajaanintietä.

HAIKOLA-KORHONEN:
Kaivuita jatketaan edelleen Kajaanintietä kohti keskustaa, kaivaen haarat ja talonpäät.
Hannuntie on valmis. Heikintie valmistuu alkuviikolla, jonka jälkeen kaivuut etenevät Puolukka-, Juolukka- ja Marjatielle.

TELETYÖT

ALAVIESKA:
Asennusporukka (Optoliitos) on edennyt kaivureiden jäljessä Käännänkylältä alkaen pitkin Kalajoentietä ja sen haaroja. Tällä hetkellä asennuksia on tehty Alavieskassa 65kpl. Asennukset ovat meneillään Taluskylällä, jossa työt jatkuvat ensi viikolla.
Asennustiimi tekee jatkosten ohella talonpääasennukset asentaen myös päätelaitteet. Kytkennät aloitetaan vasta kun laiteasemat, kaapelit ym. on saatu tarvittavaan valmiuteen, jonka arvellaan toteutuvan tämän vuoden syksyllä. Asentaja käy erikseen tekemässä liittymän aukaisun, ts. tarkistamassa liittymän toimivuuden.