Maxivision IPTV boxi

  Maxivisionin – Koko Kodin TV

Mikäli haluat katsoa televisiota valokuituliittymän kautta, kuituverkkoosi sisältyy kaksi Maxivision Peruspalvelu -kanavapakettia (arvo 12€/kk), joiden katsomiseen tarvitaan IPTV-boxi. (Huom. boxin asiakas tilaa ja maksaa itse)

Tilaa boksi osoitteesta (Jokiverkon asiakkaan linkki): http://www.maxivision.fi/netplaza

Ohessa boxin pika-asennusohjeet: Maxivision pika-asennusohje

Maxivision on tuonut markkinoille uuden IPTV boksin (Arris VIP4302). Uuden boksin näkyvimmät muutokset ja uudistukset asiakkaille ovat parempi design ja ulkoasu, boksin entistäkin nopeampi reagointi, päivitetty käyttöliittymä sekä boksiin integroitu ilmainen YouTube-sovellus.

Uusi boksimalli on yhteensopiva aiempien Arriksen boksimallien kanssa ja uusi VIP4302 boksi on näin mahdollista ottaa osaksi Maxivisionin Koko Kodin TV:tä, jolloin sisällöt on mahdollista katsoa samassa asiakastilissä eri boksien kautta.

PERUSPALVELU – KANAVAPAKETTI

Peruspalvelu -kanavapaketti: (Maksuton peruspalvelu-kanavapaketti on valmiiksi asennettuna tilaamassasi IPTV-boxissa)

Yle 1 HD, Yle 2 HD, MTV3 HD, Nelonen HD, Yle Teema & Fem HD, Sub HD, Liv HD, TV5 HD, Kutonen HD, JIM, Fox HD, Frii HD, Ava HD, Hero HD, TLC, NatGeo HD, IskelmäTV, AlfaTV HD, Paramount Network HD

(2.1.2020 päivitetty: Uutena kanavana Maxivision Peruspalvelussa on loppu vuodesta lisätty Paramount Network HD, ja palvelusta poistui vastikään Harju ja Pöntinen, kun koko kanava lopetettiin.)

Ilmainen Bonus kanavapaketti: (Bonuskanavat tulee itse aktivoida Maxivision Palvelukeskuksessa.)

Eurosport ja Discovery Channel

Kaikille Maxivision boksin tilaajille kuuluu myös Maxivision mobiilisovellus. Sovelluksen avulla voit katsoa kätevästi suoria lähetyksiä* sekä tallenteita missä ikinä oletkin. Mobiilisovelluksen voit ladata älypuhelimeesi tai tabletillesi maksutta Google Play Storesta tai App Storesta. *Mobiilissa suoria lähetyksiä voi katsoa Yle 1, Yle 2, Yle Teema & Fem ja FOX kanavilta sekä C Moren ja Viasatin urheilukanavilta, kun kanavapaketti on tilattu boksille.

Boksin tilaamisen yhteydessä luot My.Maxivision tunnukset, joiden avulla sinulla on mahdollisuus laajentaa Maxivision palvelua makusi mukaan. Palvelukeskuksen kautta tilaat esimerkiksi suosituimmat kanavapaketit, kuten C Moren ja Viasat, sekä yksittäiset kanavat, lähes rajattoman tallennustilan ja lisälaitteet. Kirjaudu sisään Maxivision Palvelukeskukseen sivun: https://my.maxivision.fi/p/etusivu oikeasta yläkulmasta.

**Tilattuja kanavapaketteja voi katsella yhdestä televisiosta kerrallaan. Kanavat voi siirtää halutulle Maxivision boksille Maxivision Palvelukeskuksessa.

Lisätietoja palvelusta saat Maxivisionin nettisivuilta. Tutustu myös Maxivisionin blogiin ja Facebook-sivuun, joista löydät ajankohtaisia vinkkejä liittyen Maxivision palveluihin.