Kaapelinäytöt

Kaapelinäyttöhinnasto

Jokiverkko käy pyydettäessä näyttämässä Jokiverkon kaapelin.

Tilaa kaapelin näyttö hyvissä ajoin – älä käytä vanhoja karttoja!

Tilaa kaapelinäyttö Jokiverkolta hyvissä ajoin, kuitenkin vähintään 3 arkityöpäivää ennen kaivutyötä (poikkeuksena hätänäytöt esim. vesijohtovuodot. Hätänäyttö suoritetaan välittömästi, kun kyseessä on hengen tai omaisuuden vaara. Hätänäytöstä perimme hinnaston mukaisen maksun.). Tulemme näyttämään tontille kaapelin sijainnin ja annamme ajantasaisen kartan. Sijaintikartat on aina hävitettävä asianmukaisesti kaivuutyön päätyttyä. Määrittelyn mukaan kaapelinäyttö suoritetaan pääsääntöisesti veloituksetta.

Kaapelirikosta on vastuussa kaivaja, mikäli kaapelinäyttöjä ei ole tilattu asianmukaisesti, tai kaivuita on suoritettu näyttöjen, tai annettujen työohjeiden vastaisesti.

Kaapelirikosta peritään aiheutuneiden korjauskustannusten lisäksi 500,00€ (alv0%) korvaus, jonka sisällöstä saa tarkemmin tietoa kaapelinomistajalta.

Asiakaspalvelu ja operaattoripalvelu:
Sähköpostitse, info@jokiverkko.fi tai soittamalla puh. 044-488 3496, 044-231 2688 ja 044-242 8483.

Lue tämän linkin kautta ohjeet: OHJEET TYÖSKENTELYSTÄ TELEKAAPELEIDEN LÄHEISYYDESSÄ

Tontillasi voi sijaita myös muiden upottamia kaapeleita. Ennen kuin kaivat tai esim. otat maanäytteitä, poraat kalliota tms., täältä löytyy hyvät ohjeet: https://www.kaivulupa.fi/kaivaja